Légy divatkreátor!

 

Ügyes kezű kreátorokat keres új állandó kiállításának megvalósításához a Hamza Gyűjtemény és Jász Galéria. A szabás-varrásban jártas érdeklődőknek legkevesebb egy rend ruhát kell elkészíteniük, majd eljuttatniuk az intézmény címére (5100 Jászberény, Gyöngyösi út 7.) legkésőbb 2014. március 12-ig, nevük és elérhetőségük megjelölésével. A kosztümöknek Hamza Lehel Mária divatrajzai alapján kell megvalósulniuk.

 

Kortól függetlenül bárki nevezhet, az egyetlen elvárás, hogy a pályamű hűen tükrözze Hamza Lehel Mária elképzeléseit (színben, vonalvezetésben), és viselhető legyen.

 

Az alkotók számára a jászberényi művészeti múzeum elsősorban a nyilvánosság lehetőségét teremti meg. A legjobb ruhaköltemények beépülnek a Hamza-házaspár munkásságát összegző tárlatba, amely várhatóan ez év márciusában fog megnyílni. A nyerteseknek honlapunkon

(www.hamzamuzeum.hu) és közösségi oldalunkon (facebook.com/hamzamuzeum), illetve külön rendezvényen is bemutatkozási lehetőséget biztosítunk.

 

A követelményeknek nem megfelelő munkákat az alkotók visszakapják. 

 

A kiállítás-megnyitó időpontjáról, illetve a további tudnivalókról a Hamza Múzeum honlapján és facebook-oldalán tájékozódhatnak. Ugyanezeken a tartalmi felületeken tekinthetők meg a kivitelezésre váró divatrajzok, ruhatervek is.


Mindne jog fenntartva! 2003 Jász Napló