Arcvonások - egy jász professzor vallomása

Dr. Törőcsik Mária közgazdász egyetemi tanárral, a Pécsi Tudományegyetem professzorával, Jászalsószentgyörgy szülöttével, a Jászok Egyesülete tagjával beszélget a Kossuth Rádió műsorában Schweier Rita.

A lejátszáshoz kattintson a 14,05 órai időpontra:

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2014-01-29



Dr. Törőcsik Mária közgazdász diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte meg, amelynek Gazdálkodástudományi Intézetében jelenleg egyetemi tanárként dolgozik. A PTE-n egyebek mellett marketinget, marketingstratégiát, vásárlói és fogyasztói magatartást illetve márkamenedzsmentet oktat. Számos publikációja is megjelent ezen témakörökben, továbbá az elmúlt tíz évben több szakkönyvet is írt, melyek a marketing szerteágazó területeit járják körül.

A professzor asszony elméleti, azaz egyetemi oktatói feladatai mellett több mint egy évtizede marketing tanácsadással és kutatással is foglalkozik, melyen belül kiemelkednek a vásárlói és fogyasztói magatartás, az \\\"időfogyasztás\\\", a "szabadidő"- és az életstílus kutatások. 2006 óta mindezek kiegészítéseképpen trendkutatásokat is végez.

Törőcsik Mária az Országmárka Tanács tagja.

Mindezek mellett évek óta a Magyar Marketing Szövetség, a Magyar Reklámszövetség és a Magyar Tudományos Akadémia Marketing Albizottsága tagja.

Mindne jog fenntartva! 2003 Jász Napló