Szavazzon a 2015-ös Electrolux Design Lab verseny közönségdíjasára!

Elindult a 2015-ös Electrolux Design Lab verseny közönségszavazása! Döntse el Ön, ki legyen az idei megmérettetés közönségdíjasa és a 2 000 euró összegű jutalom nyertese. Az esélyes fiatal formatervezők között két hazai versenyzőnek is szurkolhatunk: Lakatos Botond és Tobias Tsamisis a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) hallgatóiként versenyeznek a legjobbak között.

A 13. Electrolux Design Lab fomatervezői pályázatra 3 kategóriában, 60 országból összesen 1500 nevezés érkezett. A pályázók közül már csak a 35 elődöntős van versenyben. A közönség most közülük választhatja ki a közönségdíj idei nyertesét.

Lakatos Botond textilápolás kategóriában egy gyerekeknek kitalált folteltávolító tervével nevezett. A Magic Wand hagyja kibontakozni a kicsik önállóságát és segít a szülőknek a házimunka egyszerűsítésében.

Lakatos Botond tervére az alábbi linken szavazhat:
http://electroluxdesignlab.com/2015/submission/magic-wand/

Tobias Tsamimis, a MOME ösztöndíjas hallgatójaként főzés kategóriában versenyez. Future Classroom néven általános iskolai osztálytermekbe tervezett interaktív főzőpultot, ami helyes táplálkozásra és önállóságra tanítaná a jövő diákjait.

Tobias Tsamisis tervére az alábbi linken szavazhat:
http://electroluxdesignlab.com/2015/submission/future-classroom/

Az egyetemista és főiskolás formatervezőknek szóló nemzetközi versenyt idén "Egészséges" Boldog Gyerekek" témakörben hirdette meg az Electrolux. A pályázók olyan kérdésekre adtak izgalmas válaszokat, mint hogy hogyan lesznek a jövő otthonai olyan életterek, ahol jó felnőni, és hogyan biztosíthatunk a gyerekek számára egyszerre egészséges, boldog és inspiráló környezetet.

A verseny tétje nagyobb, mint az előző években, hiszen az Electrolux megduplázta a jutalmakat: A pályázat nyertese 10 000 euró jutalom mellett 6 hónapos fizetett gyakornoki állást kap az Electrolux globális tervezőközpontjában. A második helyezett 6 000 euró, a harmadik helyezett 4 000 euró, a közönségdíjas pedig 2 000 euró jutalomban részesül. Az Electrolux szeptember 15-én jelenti be, hogy az elődöntősök közül melyik 6 versenyző prezentálhatja pályamunkáját élőben is a nemzetközi zsűri előtt, majd a Helsinkiben megrendezett októberi döntőn a verseny fődíjasaival együtt hirdeti ki a közönségdíj nyertesét.

Szavazatát az Electrolux Design Lab verseny weboldalán adhatja le 2015. szeptember 14-ig. Szavazzon Ön is, mert egy szerencsés voksoló kétszemélyes utat nyerhet Helsinkibe, az Electrolux Design Lab döntőjére. A játék részleteiről a www.electroluxdesignlab.com oldalon tájékozódhat.


További információ az Electrolux Design Lab versenyről:
Design Lab weboldal:electroluxdesignlab.com
Facebook: facebook.com/ElectroluxAppliances
Twitter: twitter.com/Electrolux
Flickr: flickr.com/photos/electrolux-design-lab
Pinterest: pinterest.com/electrolux
Instagram: Instagram.com/electrolux


A cégről:
Az Electrolux a világ vezető háztartási készülékgyártó vállalata, mely fogyasztói vélemények alapján, valamint professzionális felhasználókkal együttműködve gondosan tervezett, innovatív megoldásokat kínál a háztartási és professzionális készülékek piacán. A termékpalettán hűtőszekrények, mosogatógépek, mosógépek, tűzhelyek, sütők, porszívók, légkondicionálók és kiskészülékek szerepelnek. Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire és Electrolux Grand Cuisine márkanevek alatt a cégcsoport évente mintegy 50 millió készüléket értékesít 150 országban. 2014-ben az Electrolux csoport forgalma 12,4 milliárd euró volt, alkalmazottainak száma pedig 60 ezer.  További információért látogassa meg a http://group.electrolux.com weboldalt.

További információ:

Medveczki Erika
Marketing menedzser
erika.medveczki@electrolux.hu

Matastik Szilvia
Account executive
matastik.szilvia@morpho.hu

Mindne jog fenntartva! 2003 Jász Napló